март 8, 2024

МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА

Црвен крст Охрид свечено го одбележа Меѓународниот ден на жената, 8ми Март, со делење на рачно изработени честитки од страна на волонтерите од Клубот на млади, кои исто така имаа активно учество во настанот и го разубавија овој чин.
Подароците беа поделени на повеќето жени кои беа затекнати како минувачи од страна на волонтерите на Клубот на млади.
Насмевката која ја измамивме на нивните лица нека биде дел од нивното секојдневие, нека бидат неизмерно среќни, задоволни и сакани.
Честит ден на сите жени! Среќен 8ми Март!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад