декември 8, 2022

Меѓународен ден на лица со попреченост

На 4 декември (недела) заедно го прославивме роденденот на “Тајните на моето срце”- здружение на родители на деца со посебни потреби!
 
Нашите волонтери и оваа година се погрижија за насмевките на присутните дечиња, а со својата позитива им го разубавија денот!
 
На децата им поделивме новогодишни подароци!
 
Оваа ноќ стана едно незаборавно искуство за младите волонтери, кои со себе засекогаш ќе ја носат сликата на вистинската среќата, која се гледаше на лицата на дечињата, врежана во нивните срца!
< врати се назад