декември 3, 2023

Меѓународен ден на лица со попреченост

На ден 2.12.2023 беше одбележан Меѓународниот ден на лицата со попреченост (3ти Декември), а воедно и четвртиот роденден на здружението на родители и деца со посебни потреби “Тајните на моето срце”.
Нашите волонтери и оваа година беа дел од настанот и се погрижија да измамат насмевка на лицата на присутните дечиња, а воедно и да им го разубават денот.
 На крајот на настанот на дечињата им беа поделени и симболични подароци.
Овој настан стана едно незаборавно искуство за нашите волонтери кои ја имаа можноста да го почувствуваат вистинското значење на среќата низ очите на насмеаните дечиња.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Можно е да е слика од 7 луѓе и луѓе студираат
 
Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе студираат и осветлување
Можно е да е слика од 3 луѓе, амбулантно возило, пегла за облека, болница и текст
Можно е да е слика од 15 луѓе
Можно е да е слика од 12 луѓе, луѓе танцуваат и капа
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе танцуваат и текст
Можно е да е слика од 7 луѓе и луѓе студираат
Можно е да е слика од 5 луѓе и насмеани луѓе
Можно е да е слика од 7 луѓе и кларинет
Можно е да е слика од 2 луѓе, насмеани луѓе, луѓе студираат и текст
Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе студираат и текст кој вели „1314 1516 EFFEC“
Можно е да е слика од 6 луѓе и текст
Можно е да е слика од 9 луѓе
Можно е да е слика од 5 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 7 луѓе
Можно е да е слика од 5 луѓе и насмеани луѓе
Можно е да е слика од 6 луѓе
Можно е да е слика од 9 луѓе и текст
 
< врати се назад