јануари 20, 2018

Kрводарителска акција – Водици 2018

На ден 19.01.2018 Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид во соработка со СТМ од Охрид  и РЦТМ Битола се одржа крводарителска акција-Водици 2018 на која што беа собрани 91 крвна единица.

< врати се назад