декември 14, 2023

Kрводарителска акција во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” – Охрид

На ден 13.12.2023 Црвен крст Охрид во соработка со Службата за трансфузиона медицина – Охрид реализираше успешна крводарителска акција во просториите на ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” – Охрид со средношколците од четврта година и вработените од ова училиште.
🅰️🅱️🅾️🆎На акцијата својата крв ја даруваа вкупно 44 дарители, меѓу кои професори, вработени во службата и ученици кои станаа дел од големото семејство на крводарители.
🙏Продолжуваме со хуманата мисија и се заблагодаруваме на граѓаните за солидарноста, соработката и издвоеното време ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Можно е да е слика од 7 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 2 луѓе и болница
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе студираат и маса
Можно е да е слика од 2 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 2 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 5 луѓе, болница и текст
 
 
 
 
< врати се назад