август 10, 2018

Kрводарителска акција – Плаошник 2018

 

Во организација на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид, во ОУ „Св. Климент Охридски“ на 8ми и 9ти август се одржа традиционалната крводарителска акција-Плаошник 2018 по повод празникот Св. Климент Охридски на која беа собрани 57 крвни единици.

< врати се назад