февруари 19, 2024

Крводарителска акција ОСУ “Св. Климент Охридски”

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА!
Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2024 година.
21.2.2024 (СРЕДА)
9 : 00 – 12 : 00
-ОСУ “Св. Климент Охридски”
Ги покануваме сите гимназијалци да ја искажат својата хуманост на оваа крводарителска акција, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
May be an image of hospital and text
< врати се назад