декември 4, 2019

Крводарителска акција ФТУ – 2019

На ден 03.12.2019 во просториите на Факултетет за туризам и угостителствo Охрид се одржа традиционалната крводарителска акција. На акцијата се собраа 18 крвни единици, а се приклучија и членови на Lions Club Ohrid Desareti.

< врати се назад