февруари 16, 2024

Kрводарителска акција – СВР Охрид

На ден 14.02.2024, од 09-12 часот, Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Охрид во соработка со Службата за трансфузија-Охрид и СВР Охрид реализираше успешна крводарителска акција, а истата се одржа во просториите на СВР Охрид.
Изразуваме благодарност до сите хумани граѓани кои даруваа крв и ја истакнаа својата хуманост и висока општествена одговорност.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 6 people, people studying and table
 
 
 
 
< врати се назад