јули 11, 2023

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На ден 05.07.2023, од 10-13 часот, Црвен крст Охрид во соработка со Службата за трансфузија-Охрид и СВР Охрид реализираше успешна крводарителска акција, на која крв даруваа 18 крводарители, а истата се одржа во просториите на СВР Охрид.
 
Изразуваме благодарност до сите хумани граѓани кои даруваа крв и ја истакнаа својата хуманост и висока општествена одговорност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад