декември 29, 2023

КОКА КОЛА НОВОГОДИШЕН КАРАВАН

На 25 и 26 декември нашата општинска организација имаше можност да учествува и да ги претстави своите програми и активности на патувачкиот новогодишен караван на Кока Кола.
 Во една претпразнична атмосфера и еуфорија граѓаните на нашиот град можеа да проследат различни забавни точки, меѓу кои и да го посетат штандот на Црвен крст Охрид на кој во текот на двата дена постојано се одвиваше некоја интересна и информативна активност .
На штандот на Црвен крст Охрид се претставија :
– Клубот на млади,
– Клубот за грижа на стари лица “Најди време”,
– Нега – центарот,
– Единицата за спасување на вода,
– Планинската спасителна служба,
– Едукативната програма “Полетарче”,
– Едукативната програма “Brainobrain”,
– Екипите за прва помош
Се заблагодаруваме на сите вклучени за поддршката и за овозможената прилика да го прошириме хуманиот дух меѓу граѓаните пред празниците .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 3 people, christmas tree and text
May be an image of 6 people, all-terrain vehicle, golf buggy, segway and text
May be an image of 7 people, car, ambulance and text
May be an image of 6 people and text
May be an image of 5 people, all-terrain vehicle and text
May be an image of 2 people, christmas tree and text
May be an image of 2 people, christmas tree and text that says "GOOD CHA"
May be an image of christmas tree and text
May be an image of 4 people, tree, street and text
 
 
 
< врати се назад