февруари 11, 2022

КЛУБ НА МЛАДИ – ЕДУКАЦИИ И АКТИВНОСТИ ВО ФЕВРУАРИ

Ова се предвидените активности во февруари:) Секако, ќе излезат и други тековни активности, а овој месец имаме и можност да реализираме некоја ваша идеја!
✅02.02 Дисеминација за Црвен крст за нови волонтери
✅09.02 Едукација за нездравите навики кај младите (краток сон, паметни уреди, прокрастинација)
➡ 16.02 „Волонтеризам, активизам и Црвен Крст низ светот“ едукација со Наталија Танеска и Бојана Котеска
➡ 23.02 „Влијанието на социјалните мрежи кај младите“ едукација и дискусија со Ивана Котеска и Сара Петковска
➡ 23.02 Гимназиска крводарителска акција – шанса за мотивација на младите и волонтерство на акцијата
❓КАКВА ИДЕЈА ИМАШ ТИ ЗА АКТИВНОСТ?
💭Размисли што би било добро да се направи во Охрид во моментов, каква хуманитарна активност ни недостига, кому му е потребна помош.. и пиши ми во порака! Доколку имаш идеја можеме да ја реализираме:)
Уживајте во месецот!
 
< врати се назад