декември 17, 2021

🎄ИЗВЕСТУВАЊЕ – Волшебна елка🎄

Само 4 дена по поставувањето на желбите од дечињата на нашата волшебна елка во KAM Village , хуманите граѓани ги зедоа сите лампиони и тргнаа да ги исполнат!
ОХРИД Е ХУМАН!😊
Поради големиот успех на акцијата, денес на елката додадовме нови желби од 20 дечиња со посебни потреби❤
❗ДО 23ТИ ДЕКЕМВРИ 2021 донесете ги поклоните на рецепција во HOTEL VILLAGE или во Црвен Крст Охрид пон-петок 08:00-16:00
Повеќе за акцијата можете да прочитате тука⬇️
< врати се назад