август 23, 2018

Илинденски пливачки маратон Охрид – 2018

На 02 август медицинските екипи и тимот на спасители на вода од Црвен крст Охрид беа во подршка на 39тиот Илинденски пливачки маратон Охрид 2018 и Македонски куп во далечинско пливање 2.5км – “Леко Радиќ”.

< врати се назад