јули 31, 2019

Хуманитарна помош

На ден 30.07.2019 г., со поддршка од хумани донатори од Шведска и со голема помош од Наде Дуклеска, беа поделени 64 пакети семејства од Охрид и Дебрца кои се евидентирани во базата на социјално-загрозени семејства при Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид.

< врати се назад