декември 23, 2021

Хуманитарна поддршка од страна на невладината организација Темпларски ред, Велик Приорат Македонија

Денес, 23.12.2021 година, со поддршка на невладината организација Темпларски ред, Велик Приорат Македонија беа обезбедени и поделени 20 хуманитарни пакети на семејства во социјален ризик од Охрид, како и 50 новогодишни пакетчиња на децата од тие семејства. ❤️🎄

< врати се назад