јули 5, 2022

ХУМАНАТА МИСИЈА ПРОДОЛЖУВА – Крводарителска акција во СВР

Ги покануваме сите хумани граѓани да донираат крв за оние на кои тоа им е најпотребно на утрешната крводарителска акција 🅰️🅱️🅾️🆎.
 
🩸 Со овој гест на хуманост Вие станувате надежта во очите на оние кои трагаат по неа ☺️.

📍Во просториите на СВР Охрид
📆 06.07.2022 – среда
🕙 10 : 00
 
 
< врати се назад