ноември 21, 2022

ХУМАНАТА МИСИЈА ПРОДОЛЖУВА – Крводарителска акција во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски”

 Оваа среда ги покануваме сите хумани средношколци од ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” кои можат да даруваат да им помогнат со својата крв на оние на кои тоа им е најпотребно.

📆 23.11.2022 – СРЕДА
🕗 09 : 00 – 12 : 00
📍ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски”
❗Уште еднаш да ја покажеме нашата хуманост како граѓани на Охрид!
 
< врати се назад