мај 17, 2024

ЕКОЛУЦИЈА

Национален парк Галичица по примерот на сите познати европски национални паркови
За прв пат формиран ЕКО КЛУБ на млади, помеѓу Национален парк Галичица и Црвен крст Охрид.
Со заедничка визија и мисија да се помага обострано, но пред се промоција и зачувување на природните и културните вредности на Националниот парк Галичица во идниот период ќе се започне со реализација на голем број активности реализирани од млади ентузијасти.
Следете не идниот период за повеќе информации.
May be an image of 4 people, television and text that says "ИЧИцА 瘦 Мрежа 38 СКУСТЕ ствен PHO чиенье ученье Rrietiit o0 HWÀM バ аО даб по-балкански HCKH маКелонски រន្"
May be an image of 4 people and textMay be an image of text
< врати се назад