јуни 5, 2023

ЕКОЛОШКА ТРИБИНА

Во склоп на еколошката национална програма “Зелен волонтеризам”, минатата среда на редовниот состанок на Клубот на млади се одржа еколошка јавна трибина за средношколци.
 
На истата учествуваа 18 средношколци кои благодарение на Ангела Тасеска, претставник од НП Галичица, имаа можност да се запознаат подобро со работата на националниот парк и нивните можности како млади во рамките на нивната организација.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 8 people, people studying, lighting, television and speaker
May be an image of 2 people and people studying
May be an image of 1 person, studying and text
 
 
 
 
< врати се назад