октомври 13, 2023

ДРВО НА КЛУБ НА МЛАДИ

На ден 11.10.2023 како активност во склоп на Неделата На Млади во дворот на Црвениот Крст во Охрид волонтерите засадија дрвце за кое што ќе се грижат и ќе претставува симбол на сплотеноста, грижата, посветеноста, заедништвото…
Чувањето и грижењето за природата се едни од главните начини кои што би помогнале во градење на здрава околина за живеење
! ЧУВАЈТЕ ЈА ПРИРОДАТА!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад