септември 15, 2020

Донација во гинекологија

Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид во соработка со ЛДС црквата од Америка обезбеди средства за хигиена, заштитни маски, ракавици, визири кои Општинска организација Охрид ги додели за потребите на Одделението за гинекологија и акушерство при Општата болница во Охрид

< врати се назад