мај 17, 2024

ДОДЕЛУВАЊЕ БЛАГОДАРНИЦИ ЗА КОНКУРС „ДУХОТ НА ХУМАНОСТА“

Во рамки на програмските активности за развивање на креативниот дух кон развој и подигнување на свеста и учество во хуманоста со промоција на хумани вредности и делотворност кај целата популација, особено кај младите и децата во нашата потесна и поширока заедница, Клубот за грижа за стари лица при Црвен крст Охрид распиша литературен и ликовен конкурс на тема „Духот на хуманоста“.
На овој конкурс со прекрасни творби учествуваа ученици од основните и средни училишта од Општина Охрид.
Во просториите на Црвен крст Охрид на ден 13.05.2024г. се одржа свечено доделување на благодарници и пригодни подароци на наградените ученици за литературни и ликовни творби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 4 people
May be an image of 6 people, people studying, hospital and text
May be an image of 2 people and text
May be an image of 2 people and text that says "LACK MOON GOD CKMOOЙ SID MIDKIGHT MIDWIGHT ALOSHICOREANER COSMIC ሲድምም ናእዋት"
 
 
< врати се назад