јуни 30, 2022

Добитници на награди од хуманитарната спортско – рекреативна акција “За посреќно детство” – 30.06.2022

Објава од извлекувањето на награди од хуманитарната спортско – рекреативна акција “За посреќно детство”, 30.06.2022.
 
Им честитаме на среќните добитници!
 
Наградите можат да се подигнат секој работен ден 09:00 до 15:00 часот во просториите на Црвен крст Охрид најдоцна до 31.07.2022.
 
< врати се назад