октомври 30, 2023

Добитници на награди од хуманитарната спортско – рекреативна акција “За посреќно детство” – 2023

Објава од извлекувањето на награди од хуманитарната спортско – рекреативна акција “За посреќно детство” – 2023.
Им честитаме на среќните добитници!
Наградите можат да се подигнат секој работен ден 09:00 до 15:00 часот во просториите на Црвен крст Охрид најдоцна до 30.11.2023.
May be an image of musical instrument, blueprint, floor plan and text
 
 
 
 
< врати се назад