февруари 15, 2024

ДЕН НА ВЉУБЕНИТЕ

Во нашиот Клуб постојано се трудиме да организираме активности иницирани и побарани од младите волонтери.
Со таа цел, по повод Денот на вљубените минатата среда на редовниот состанок организиравме работилница за изработка на оригами на која учествуваа 18 волонтери од Клубот на млади.
Околу 200 изработки во текот на вчерашниот ден беа поделени од нашите волонтери на граѓаните од нашиот град кои беа излезени во центарот за да го одбележат овој празник .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 7 people, people studying, table and text
 
 
 
 
< врати се назад