декември 29, 2023

ДЕЛЕЊЕ НА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА

На 28.12.2023 година, со поддршка на невладината организација Темпларски ред, Велик Приорат Македонија и други анонимни донатори беа обезбедени 100 новогодишни пакетчиња за децата од семејства во социјален ризик.
Пакетчињата беа поделени од волонтери на Клуб на млади и вработените на општинската организација на Црвен крст Охрид.
Тимот на ООЦК Охрид Ви ги честита новогодишните и божиќните празници!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад