февруари 21, 2022

ДАРУВАЈ КРВ, СПАСИ ЖИВОТ, БИДИ НЕЧИЈ ХЕРОЈ

❗ДАРУВАЈ КРВ, СПАСИ ЖИВОТ, БИДИ НЕЧИЈ ХЕРОЈ
📍 Во Службата за трансфузиона медицина во Општа болница – Охрид
📆23 февруари (СРЕДА)
🕗 09:00 – 12:00ч
Ги охрабруваме сите ученици кои ги исполнуваат условите за крводарување да даруваат крв со цел да се одржи адекватното снабдување со крв за пациентите кои имаат потреба од трансфузија.💉
< врати се назад