јули 22, 2022

Да се заштитиме од шумските пожари

Во текот на оваа недела, волонтерите на ООЦК Охрид заминаа на терен и поделија 400 флаери на случајни минувачи, се со една цел – нивно едуцирање на тема пожари!
 
Во овој период од годината, ризиците за настанување на пожар во некоја шумска област се највисоки отколку во било кој од годината!
 
Останете информирани – бидете заштитени!
< врати се назад