јануари 26, 2022

Да го запознаеме Истражувачкото друштво „Урсус спелеос“

Истражувачкото друштво „Урсус спелеос“ од Скопје е наш проектен партнер во рамките на проектот „Развој на едукативни ресурси за заштита на пештерите и лилјаците во Националниот парк Галичица” кој е поддржан од страна на PONT/CEPF.
За повеќе информации за проектот, слободно можете да нѐ контактирате!
 
 
 
 
 
 
< врати се назад