јануари 18, 2024

CUPCAKE CHALLENGE

За да се продолжи со празничното расположение меѓу волонтерите во Клубот на млади, се организираше една поопуштена активност односно CUPCAKE CHALLENGE.
На истиот, групи од волонтери добија задача да декорираат мафини и да ги презентираат пред комисијата од координативното тело на млади, а истите одбраа победник според неколку критериуми.
Со ова започна работата на Клубот во новата 2024 година – се надеваме на успешна и ефикасна работа во текот на целата година .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 2 people and cupcake
 
May be an image of 1 person and cupcake
May be an image of 4 people, cupcake and text
< врати се назад