јули 21, 2023

Црвен крст Охрид продолжува да дистрибуира материјали со препораки за заштита на здравјето во услови на топлотен бран

Црвен крст Охрид продолжува да дистрибуира материјали со препораки за заштита на здравјето во услови на топлотен бран.
 Деновиве, во дистрибуцијата на едукативните материјали за заштита од топлотен бран се вклучија и нашите спасители на вода кои им делеа такви материјали на посетителите на охридските базени и плажи.
Исто така, во соработка со полициски службеници од езерската полиција, материјали со совети за заштита од топлото време им беа поделени на граѓани во пловни објекти.
Заедничката акција на Црвен крст и езерската полиција ќе продолжи во текот на претстојните викенди
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 2 people, pool and text
 
May be an image of 2 people and pool
May be an image of 2 people, boat and text
May be an image of 2 people, people fishing, fishing rod and boat
 
May be an image of 2 people, boat and sail
 
< врати се назад