јуни 14, 2022

ЦРВЕН КРСТ ОХРИД НА ОВОГОДИНЕШНОТО ИЗДАНИЕ НА ОХРИД ТРЧАТ – 2022

Волонтерите на Црвен Крст Охрид беа присутни на терен и придонесоа за настанот да помине во најдобар тек – со многу позитива и ентузијазам.
 
✅60 волонтери
✅Тим за прва помош
✅Парамедици
✅Логистичка поддршка
✅Освежителен пункт
 
Голема благодарност до ангажираните волонтери кои ги насочуваа тркачите, ги чекаа на целта и ги наградуваа со медали.
 
Оваа година, имавме и тим на претставници кои заедно истрчаа на трката од 5км, претставувајќи ја нашата организација во најдобро светло! 
 
Честитки до Охрид ТрчаТ за успешниот настан и до сите тркачи кои учествуваа во истиот.
< врати се назад