февруари 6, 2024

ЦКА – ПХВ 2024

На наша огромна чест и задоволство, конечно можеме да ви го најавиме овогодинешниот ЦКА – ПХВ циклус .
ЦКА-ПХВ (Црвен Крст во Акција – Промоција на Хумани Вредности) е програма каде што вие како потенцијални волонтери и млади луѓе стекнувате вештини и знаење за потребите на нашата заедница преку изработка на мали проекти .
Пријавувањето за учество во програмата е до оваа недела (11.02.2023) 
Може да се пријават сите оние кои што се од 9 одделение до 3та година средно на следната апликација : https://forms.gle/Y54oqNPo2faRtmqM9 .
Повеќе информации на видеото во прилог.
< врати се назад