февруари 9, 2023

ЦКА – ПХВ 2023

На наша огромна чест и задоволство, конечно можеме да ви го најавиме овогодинешниот ЦКА – ПХВ циклус .
ЦКА-ПХВ (Црвен Крст во Акција – Промоција на Хумани Вредности) е програма каде што вие како потенцијални волонтери и млади луѓе стекнувате вештини и знаење за потребите на нашата заедница преку изработка на мали проекти .
Пријавувањето за учество во програмата е до оваа недела (12.02.2023).
Може да се пријават сите оние кои што се од 9 одделение до 3та година средно на апликацијата во прилог.
Повеќе информации на видеото во прилог.
 
 
< врати се назад