февруари 20, 2024

Час по англиски јазик

На ден 19.02.2024 година новата волонтерка од Мировен корпус, која што ќе работи во Црвен крст Охрид во текот на следните 2 години, го одржа првиот час по англиски јазик за волонтерите од програмата за грижа за стари лица „Најди време“.
Часовите ќе се одржуваат секој понеделник, на редовните средби на волонтерите од „Најди време“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 7 people, people studying, hospital and text
 
 
 
< врати се назад