Избор на уредникот

Црвен крст со едукативна кампања за да се спречи ширењето на Ковид-19 во училиштата

Волонтерите од Црвен крст Охрид  дистрибуираа едукативно информативни флаери во основните и средните училишта во Општина Охрид и...>>


< врати се назад