март 24, 2024

Бреинобреин – Црвен Крст Охрид

Во прекрасен пролетен амбиент на градскиот плоштад „Св. Климент Охридски“ во Охрид беа доделени наградите од 11 Интернационален онлајн Бреинобреин натпревар.
👏🎉 Честитки до сите ученици за постигнатиот успех!
🫶 Благодарност до родителите за несебичната поддршка при реализација на нашите активности.

May be an image of 2 people and textMay be an image of 13 people, child, tree and textMay be an image of 9 people and treeMay be an image of 10 people, child and text

< врати се назад