јануари 24, 2024

Богојавление – Водици 2024

И оваа година тимот на Црвен крст Охрид беше значаен дел во одбележување на
празникот Богојавление – Водици.
Имаше успешни интервенции на спасителите на вода и нуркачките тимови, како и на медицинските тимови на Црвен крст Охрид на настанот. На сите на кои им беше укажана помош се во добра здравствена состојба.
 
Благодарност до сите волонтери на Црвен крст Охрид ангажирани на овој настан, кои успешно ги реализираа своите задачи и се погрижија за безбедноста на сите капачи и присутни граѓани.
 
Остануваме посветени на хуманоста,
секогаш и секаде каде е потребно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 2 people, boat, submarine and text
May be an image of 7 people
May be an image of 3 people and people swimming
May be an image of 6 people, kayak and lake
May be an image of 2 people and kayak
 
 
 
 
< врати се назад