декември 28, 2020

БОБ сертификати 2020

Во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид во предновогодишна свечена атмосфера, во присуство на тренерите, родителите, на осмата генерација Бреинобреин ученици им беа доделени сертификати за завршено десетто ниво и целосно комплетирана програма. Еранд, Бесир, Мартин и Горазд не ја криеја својата возбуда. Споделија дел од своите заеднички доживувања со тренерите. На сите многу ќе им недостига програмата. Тимот на БОБ и понатаму ќе го следи растот, развојот, напредокот, успехот на учениците и на оваа генерација. Честитки!

< врати се назад