септември 9, 2018

Атлетски маратон – 2018

На 08.09.2018 год се одржа 32-то издание на Меѓународен атлетски маратон од Свети Наум до Охрид во должина на 30 километри и рекреативна трка на 5км под името „Прва Трка на Независност“ на кој што Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид се вклучи со своја екипи за медицинска поддршка во тек на целиот маратон каде што имаше и неколку интервенции.

< врати се назад