јуни 22, 2018

Акција за спасување

Членовите на Единицата за спасување во планина и непристапни терени во рамки на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид, со поддршка на вработените во НП Галичица на 19 јуни по единаесет часови потрага успешно евакуираа две лица од струшко село Радолишта.

< врати се назад