ноември 2, 2023

50-годишнина на “Heineken”

По повод 150-годишнината на “Heineken”, на ден 30.09, тимот на спасители на вода од Црвен крст Охрид беше поддршка на настанот “Heineken Destination Good Times” како тим за прва помош.
 
Со високо ниво на подготвеност и стручност, нашиот тим не само што ги обезбеди неопходните безбедносни мерки, туку и пружи сигурност на посетителите, знаејќи дека спасителите на вода се грижат за нивната безбедност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No photo description available.
 
 
 
< врати се назад